Blogi

Kohde-esittelyjä, alan tapahtumia, sekä inspiraatiota ja vinkkejä.

Asiakas toivoi välimerellistä tunnelmaa terassille. Terassin kalusteet eivät hetkeen olleet saaneet huolenpitoa ja olivat jo aika haalistuneet. Lähdimme siis asiakkaan kanssa yhdessä tuumin väriostoksille, ja lopputuloksena oli iso muutos, kuitenkin suhteellisen pienin keinoin.

Suunnittelin kahden aikuisen kodin, jossa sisustus oli jämähtänyt 1980-luvulle. Talon ulkopuoli, sekä keittiö ja WC oli remontoitu jo aiemmin. Nyt oli vuorossa eteinen, olohuone, makuuhuone, sekä työ-/vierashuoneeksi remontin yhteydessä muuntuva kotoa muuttaneen pojan entinen makuuhuone. Toivomuslistalla oli neutraaleja sävyjä, sekä kevyt, ilmava...

Tässä perheessä riittää vilinää ja vilskettä kahden vilkkaan pojan kanssa. Nyt on kuitenkin juhlan paikka ihan aikuisten kesken. Pojat lähtevät mummille ja vaarille yökylään ja perheen vanhemmat saavat nauttia illasta ystäviensä seurassa. Näin alkaa tämän Mäntsälän Ohkolassa sijaitsevan myyntistailauskohteen tarina.

Stailasin tämän merenrannalla Karhusaaressa sijaitsevan hulppean hirsisen omakotitalon pääosin asukkaiden omilla kalusteilla. Olemassa oleva sisustus kaipasi selkeyttämistä, tavaroiden karsimista ja sisustuksen uudelleenjärjestelyä, jotta kokonaisuudesta tulisi houkuttelevampi ja myyvempi.