Toimeen tarttuva luova visualisti

Sisustussuunnittelua Uudenmaan alueella

Olen Katja Blomqvist, sisustussuunnittelija, myyntistailaaja, ompelija, ja sisustusalan moniosaaja. Palvelen sinua Uudenmaan alueella Porvoon kupeesta käsin.

Suunnittelijana vahvuuksiani ovat tilan hahmottaminen, projektinhallinta sekä monipuolinen sisustusalan osaaminen. Hallitsen myös sujuvasti erilaiset sisustustyylit.

Autan sinua navigoimaan rakennus- tai remonttiprojektissasi ja lievittämään stressiäsi, sekä palastelemaan suunnittelutyön ja projektin sopivan kokoisiksi helposti sulateltaviksi osa-alueiksi.

Työssäni sisustussuunnittelijana olen ajatustesi lukija, visualisti, visionääri, piirtäjä, sparraaja, tukihenkilö, personal shopper, remonttikoordinaattori, projektipäällikkö sekä rahakirstun vartija.

Takataskussani minulla on yli 20 vuoden kokemus turvallisuus- ja rakennusautomaatioaloilta, joissa olen luonut uusia palvelukonsepteja ja kehittänyt palveluita ja palveluprosesseja. Koulutukseltani olen sekä ateljeeompelija, että sisustussuunnittelija. Omia remontti- ja pintakäsittelytaitojani olen kartoittanut yrityksen ja erehdyksen kautta vuosien saatossa tekemällä itse. Monipuolisen taustani ja osaamiseni ansiosta pystyn tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaisia sisustuspalveluita aina suunnittelusta toteutukseen, sisustustekstiilejä ja verhoja myöten.

Tästä innostun

Innostun tilasuunnittelusta ja tilaongelmien ratkaisemisesta, väreistä, kankaista ja tekstuureista, 3D-mallintamisesta, hyvästä designista, sekä taidokkaasta käsityöstä.

Mitä asiakkaani minusta sanovat

Visuaalisesti lahjakas, luova, monipuolinen, ammattitaitoinen, sitoutunut, kärsivällinen, avulias, energinen, tehokas, yhteistyöhaluinen, tunnollinen ja ahkera. 

Työn ulkopuolella

Viihdyn luonnossa ja merellä, treenaan koirieni kanssa henkilöhakua ja tottelevaisuutta, pidän valokuvaamisesta ja remontoin mökkiäni Porvoon saaristossa. Valokuviani jaan valokuvagalleriassani www.katjas.pictures.fi, ja mökkiremonttiani voit seurata täällä.