Sisustussuunnittelupalvelut

Koti, joka kuvastaa elämäntyyliäsi ja persoonallisuuttasi

Tuntuuko sinusta, että kotisi ei ole toimiva sinulle, eikä tue elämäntyyliäsi? Oletko elämänmuutoksen edessä, eikä kotisi enää palvele uutta elämänvaihetta? Haluatko muuttaa tilasi kauniiksi ja toimivaksi paikaksi, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tarpeitasi? Tarvitsetko ammattilaisen auttamaan suunnittelu- ja toteutusprosessissa?

Jos vastasit kyllä yhteenkään näistä kysymyksistä, olet oikeassa paikassa. Tervetuloa Katja's Designiin, jossa autan kaltaisiasi asunnonomistajia löytämään kodissaan piilevän potentiaalin.

Tarjoan sisustussuunnittelupalveluita, aina sisustusmateriaali- ja värivalinnoista, kiinteiden kalusteiden ja valaistuksen suunnitteluun. Tehtäväni on löytää tilaan ja mieltymyksiisi parhaat ratkaisut. Autan sinua luomaan elämäntyyliisi sopivan kodin, jossa sinun on hyvä olla.Tätä voit odottaa yhteistyöltämme

Työskentelen kanssasi luottamuksellisesti ja läpinäkyvästi. Ohjaan sinua askel askeleelta harkitun suunnitteluprosessini läpi.

  • Täytä yhteydenottolomake ja kerro minulle projektistasi ja tavoitteistasi.
  • Sovin kanssasi maksuttoman etätapaamisen keskustellakseni projektistasi ja varmistaakseni, että minulla on kaikki tarvittava tieto seuraavaa vaihetta varten.
  • Teen sinulle ehdotuksen yhteistyöstä, jossa määritellään projektin laajuus, aikataulu ja hinta.
  • Kun olemme päässeet sopimukseen, tutustun tarkemmin mieltymyksiisi ja alan työstämään suunnittelukonseptia.
  • Tapaamme säännöllisesti suunnittelutyön edetessä. Sinulla on aina viimeinen sana siihen, mihin suuntaan suunnittelmaa viedään.

Miksi valita minut

Olen toiminut sisustusalalla vuodesta 2017 ja työskennellyt asiakkaiden kanssa joilla on ollut hyvin erilaiset sisustustyylit (tutustu aikaisempiin töihini täällä). Minulla on kokemusta, taitoja ja intohimoa luoda käytännöllisiä ja upeita tiloja, jotka ylittävät odotuksesi (tutustu minuun tarkemmin).

Tässä muutamia syitä, miksi sinun pitäisi valita minut sisustussuunnittelijaksesi:

  • Henkilökohtainen palvelu: Suunnittelen sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan ja kuuntelen ajatuksiasi ja palautettasi.
  • Luovat ratkaisut: Löydän kodissasi piilevän potentiaalin ja keksin innovatiivisia ja omaperäisiä ratkaisuja, jotka parantavat tilaasi ja elämänlaatuasi.
  • Laadukkaat tulokset: Toimitan korkealaatuisen suunnitelman, joka täyttää vaatimuksesi. Kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja varmistan, että kaikki tehdään oikein ja ammattimaisesti.
  • Tyytyväiset asiakkaat: Minulla on todistetusti tyytyväisiä asiakkaita, jotka rakastavat uusia kotejaan ja suosittelevat minua ystävilleen ja perheelleen. Voit lukea joitain heidän kokemuksistaan alta.

Oletko valmis aloittamaan?

Jos olet valmis aloittamaan unelmakotisi suunnittelun, ota minuun yhteyttä jo tänään. Täytä yhteydenottolomake, niin palaan sinulle mahdollisimman pian.

Odotan innolla kuulevani sinusta ja auttamaan sinua unelmiesi kodin suunnittelussa. Laitetaan se tapahtumaan!