Teen asunnostasi kodin

Kotien ja toimitilojen sisustussuunnittelupalvelut

Remontti- ja uudisrakennuskohteisiin

Kotisi on yksilöllinen, kuten sinäkin. Jokaisen suunnitteluprojektin lähtökohta on sinun tarpeesi, toiveesi ja unelmasi.

Minun tehtäväni on löytää kodissasi piilevä potentiaali ja tuoda se esille. Ehkä jopa koetella rajojasi ja rohkaista sinua astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle, mutta ennen kaikkea luoda sinulle sellainen koti jossa sinun on hyvä olla.

Suunnitelmissani värillä on väliä ja tekstiilit piste i:n päälle, oikeaa valaistusta unohtamatta.

Remontti- tai rakennusprojektissasi olen ajatustesi lukija, visualisti, visionääri, piirtäjä, sparraaja, tukihenkilö, personal shopper, remonttikoordinaattori, projektipäällikkö sekä rahakirstun vartija.

Olipa sisustuspulmasi pieni tai suuri, ota yhteyttä! Toteutetaan yhdessä sinun sisustusunelmasi.

Valitse sinulle sopiva palvelutaso

Perustason palvelu

Kun tarvitset ammattilaisen näkemyksen kotisi uudesta ilmeestä, mutta haluat itse vastata toteutuksesta ja kaikista hankinnoista.

Plustason palvelu

Kun et halua tuhlata aikaasi huonekalu- ja sisustusliikkeissä juoksemiseen, teen sen puolestasi. Laadin sinulle sisustussuunniteman, sekä listan materiaaleista ja kalusteista hintoineen ja hankintapaikkoineen. Sinulle jää vastuu toteutuksesta.

Avaimet käteen -palvelu

Kun mieluummin haluat lomailla tai keskittyä perheeseen ja harrastuksiin, kuin stressata remontista, voin huolehtia siitä puolestasi. Laadin sinulle sisustussuunnitelman, sekä vastaan materiaali- ja kalustehankinnoista, ja budjettisi mukaisesta suunnitelman toteutuksesta.