Sisustussuunnittelupalvelut

Harmoninen koti, joka kertoo sinun tarinaasi

Kaipaavatko kotisi pinnat, kalusteet tai tekstiilit päivittämistä? Vaihtoehtoja on kuitenkin aivan liikaa, etkä tiedä mistä aloittaa, tai miten saisit kotisi sisustuksesta harmonisen ja yhtenäisen sinun silmääsi miellyttävän kokonaisuuden.

Tarjoan sisustussuunnittelupalveluita, aina sisustusmateriaali- ja värivalinnoista, kalusteiden, sekä verhojen ja sisustustekstiilien suunnitteluun. Tehtäväni on löytää tilaan ja mieltymyksiisi parhaat ratkaisut. Autan sinua luomaan elämäntyyliisi sopivan kodin, joka kertoo sinun tarinaasi.

Sisustussuunnittelupalvelut

Kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua, tai pientä buustia päätöksesi tueksi.

Väri- ja materiaalisuunnittelu

Värimaailma ja sisustusmateriaalit, tapetti-, laatta-, maalisävy-, ym. pintojen väri- ja materiaalimallit, tarjoukset sisustusmateriaaleista.

Kiintokalustesuunnittelu

Tilaan ja tarpeisiin nähden optimaaliset säilytys- ja kalusteratkaisut. Kiintokalusteiden väri- ja materiaalisuunnittelu. Havainne ja mittakuvat. Tarjoukset kalustetoimittajalta.

Kalustesuunnittelu

Tilaan sijoitettavien kalusteiden valinta, kalusteiden väri- ja materiaalisuunnittelu, tarjoukset kalustetoimittajalta.

Valaistussuunnittelu

Tilaan, tarpeisiin ja erilaisiin tunnelmiin sopivan valaistuksen suunnittelu. Valaistuspisteiden ja valaisinten määrittely pohjakuvaan. Tarjoukset valaisintoimittajilta.

Verho- ja tekstiilisuunnittelu

Teen verhosuunnittelua joko osana sisustussuunnitteluprojektia tai erillisenä projektina. Tarjoan myös verhojen ja sisustustekstiilien ompelua ja asennusta. Toimitan projektiisi verhotangot, -kiskot, ym. tarvikkeet.

Henkilökohtainen palvelu

Suunnittelen tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kuuntelen ajatuksiasi ja palautettasi.

Luovia ratkaisuja

Löydän kodissasi piilevän potentiaalin ja keksin innovatiivisia ja omaperäisiä ratkaisuja, jotka parantavat kotiasi ja elämänlaatuasi.

Lopputulos, josta voit olla ylpeä

Toimitan korkealaatuisen suunnitelman, joka täyttää vaatimuksesi. Kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja varmistan, että kaikki tehdään oikein ja ammattimaisesti. 

Tiedän, että suunnittelu ja siihen liittyvät vaihtoehdot voivat tuntua ylivoimaisilta

Haluat muutosta, mutta sinulla ei ole aavistustakaan mistä aloittaa suunnittelu. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on aivan liikaa, ja pohdit miten saisit kotisi sisustuksesta harmonisen ja yhtenäisen.

Sinun ei tarvitse olla yksin. Autan sinua selkeyttämään ja vahvistamaan visiosi ja löytämään kodissasi piilevän potentiaalin. Sinun tarvitsee ottaa vain ensimmäinen askel. Sen jälkeen autan sinua navigoimaan karikoiden läpi.

Varaa maksuton etätapaaminen

Täytä yhteydenottolomake. Sovin kanssasi maksuttoman etätapaamisen. Varaa noin 30 minuuttia aikaa, keskustellaan projektistasi ja tavoitteistasi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. 

Saat ehdotuksen yhteistyöstä

Keskustelumme pohjalta teen sinulle ehdotuksen yhteistyöstä, jossa määritellään suunnittelutyön laajuus, aikataulu ja hinta. 

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi koti

Tutustun tarkemmin mieltymyksiisi ja alan työstämään suunnittelukonseptia. Tapaamme säännöllisesti suunnittelutyön edetessä. 

Jos olet valmis aloittamaan unelmakotisi suunnittelun, ota minuun yhteyttä jo tänään.

Materiaalien ja värien valinta ei olisi onnistunut näin hyvin ilman Katjan apua. Hänen avulla uskalsimme tehdä valintoja, jotka ilman häntä olisi jääneet tekemättä

Anne ja Hannu

Minulla on omasta mielestäni hyvä maku sisustusasioissa. Olen joutunut myöntämään, että Katjalla on vielä parempi. Hän on yllättänyt minut luovilla sisustusratkaisuillaan.

Paula

Haluatko miettiä vielä yön yli?

Voit aloittaa tutustumalla maksuttomaan materiaaliin, sekä asiantuntijablogiin. 

Asiantuntijablogissa kohde-esittelyjä, inspiraatiota, vinkkejä ja tuhtia asiaa