Jokaisen sisustussuunnitteluprojektin lähtökohta on sinun yksilölliset tarpeesi, toiveesi ja unelmasi

Materiaalien ja värien valinta ei olisi onnistunut näin hyvin ilman suunnittelijaa. Suunnittelijan avulla uskalsimme tehdä valintoja, jotka ilman suunnittelijaa olisi jääneet tekemättä. Lopputulos olisi ollut tylsempi. Tilan toimivuuden kannalta erinomainen ratkaisu oli poistaa yksi ikkuna, mikä olisi jäänyt ilman suunnittelijaa tekemättä. Säilytystilaa saatiin luotua hyvin tilan kokoon nähden. Myös hormin ja naulakon piilottaminen liukuovien taakse lisäsi tilan viihtyisyyttä. Kaikin puolin sujuva, toimiva ja helppo yhteistyö. Sovituista asioista ja aikatauluista on aina pidetty kiinni. Odotukset ovat täyttyneet.
- Anne ja Hannu, kaupungista maalle vapaa-ajan asuntoon vakituisesti muuttanut pariskunta

Sisustussuunnittelupalvelut


Kotisi on yksilöllinen, kuten sinäkin. Jokaisen suunnitteluprojektin lähtökohta on sinun tarpeesi, toiveesi ja unelmasi.

Minun tehtäväni on löytää kodissasi piilevä potentiaali ja tuoda se esille. Ehkä jopa koetella rajojasi ja rohkaista sinua astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle, mutta ennen kaikkea luoda sinulle sellainen koti jossa sinun on hyvä olla.

Suunnitelmissani värillä on väliä ja tekstiilit piste i:n päälle, oikeaa valaistusta unohtamatta.

Remontti- tai rakennusprojektissasi olen ajatustesi lukija, visualisti, visionääri, piirtäjä, sparraaja, tukihenkilö, personal shopper, remonttikoordinaattori, projektipäällikkö sekä rahakirstun vartija.

Olipa sisustuspulmasi pieni tai suuri, ota yhteyttä! Toteutetaan yhdessä sinun sisustusunelmasi.