Sisustuskonsultaatio

Asiantuntija-apua, ilman että sinun tarvitsee sitoutua pitkäaikaiseen suunnitteluprojektiin

Sisustusneuvonta ja sisustussuunnittelija päiväksi konsultaatiopalvelut sopivat sinulle, kun tarvitset sisustussuunnittelijan asiantuntija-apua, mutta et halua sitoutua laajamittaiseen suunnittelutoimeksiantoon.

Haluat toteuttaa muutokset itsenäisesti omaan tahtiisi, mutta tarvitset apua ja rohkaisua valintojesi tueksi, sekä ammattilaisen, jonka kanssa pallotella ajatuksiasi.

Konsultaatio voi sisältää esim.

  • suunnitteluneuvontaa ja ajatusten pallottelua,
  • apua huonekalujen asettelussa ja taiteen sijoittelussa tilan optimoimiseksi ja sisustuksen viimeistelemiseksi,
  • apua sisustusmateriaalien valinnassa,
  • apua yhden tai useamman huoneen uuden värimaailman luomiseksi

Sisustuskonsultaation jälkeen sinulla on varmuutta ja selkeyttä miten ratkaista sisustukselliset haasteesi, miten välttää sudenkuopat ja miten asioita on järkevä tehdä. Olet saanut konkreettisia ideoita ja suosituksia kotisi sisustuksen ja/tai remontin toteuttamiseksi, jotta lopputulos olisi harmoninen ja harkittu kokonaisuus.

Tapaamme joko kotonasi, tai sisustusliikkeessä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan alueella. Sisustusneuvonta on mahdollista toteuttaa myös etätapaamisena.


Valitse sisustusneuvonta kun

Sinulla on paljon ideoita kotisi sisustuksen suhteen, mutta et oikein tahdo löytää sitä jotakin jujua ja punaista lankaa, jonka mukaan lähteä ideoitasi toteuttamaan.

Olet päivittämässä kotisi pintoja ja tarvitset apua yhtenäisen värimaailman luomiseksi.

Olet juuri muuttanut uuteen kotiin, ja olet hieman hukassa huonekalujen sijoittelun suhteen. Tarvitset apua ja neuvoja, miten saada sisustuksesta toimiva ja viimeistelty kokonaisuus.

Koet, että jokin kohta kodissasi ei ole toimiva, mutta et oikein osaa sanoa miksi. Tarvitset apua ja toisen silmäparin hahmottamaan ongelmakohdat.

Tarvitset uudet verhot kotiisi, mutta vaihtoehtoja on liikaa, etkä oikein tiedä millaiset verhot olisivat kotiisi sopivat, tai sinulla on haasteelliset ikkunat, ja omat ideasi ovat hukassa.

Suunnittelet käyntiä IKEAan, mutta pelkkä ajatus siitä, että pitäisi löytää oikeat osat oikeasta paikasta pelottaa sinua. Toivoisit, että mukanasi olisi joku, joka osaa neuvoa ja auttaa sinua tehokkaasti ostoprosessin läpi.

Olet myymässä kotiasi ja haluat sen erottuvan edukseen markkinoilla. Tarvitset vinkkejä ja neuvoja, miten luoda paras mahdollinen ensivaikutelma, ja saada ostajat muuttamaan henkisesti jo näyttöpäivänä.

Valitse sisustussuunnittelija päiväksi kun

Remontti on tulossa ja sinun pitäisi valita kaikki sisustusmateriaalit. Et kuitenkaan tiedä mistä aloittaa, tai miten saisit kaiken yhdistettyä yhtenäiseksi, harmoniseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

Suunnittelet keittiöremonttia ja tarvitset toisen silmäparin mukaasi keittiö- ja laattaliikkeisiin, valitsemaan sinun tarpeisiin ja tyyliin sopivat materiaalit ja värit.

Olet hankkimassa uusia huonekaluja kotiisi ja tarvitset asiantuntijan mukaasi ostoksille varmistamaan, että valitset oikean kokoiset, muotoiset sekä sinun tyyliisi ja olemassa olevaan värimaailmaan sopivat kalusteet.

Lastenhuone pitäisi muuttaa koululaiselle sopivaksi ja kaipaisit apua ja neuvoja värimaailman, tilasuunnitelman ja kalusteiden kanssa.

Olette muuttamassa kumppanisi kanssa yhteen ja toivotte apua ja neuvoja teidän erilaisten sisustustyylienne yhdistämiseksi.

Olet hankkinut uuden kodin, ja pohdit miten vanhat kalusteesi sopivat uuteen kotiin ja mitä uusia hankintoja sinun on tehtävä.

Sisustusneuvonta - Kun tarvitset apua ja rohkaisua valintojesi tueksi
Sisustusneuvonta - Kun tarvitset apua ja rohkaisua valintojesi tueksi

Sisustusneuvonta

Vietä tehokas kaksi (2) tuntinen sisustussuunnittelijan kanssa.

Sisustusneuvontaan voi sisältyä esim. uuden värimaailman luominen kotiisi, huonekalujen ja taulujen uudelleenjärjestely toimivammaksi, kotisi uusien verhojen ja sisustustekstiilien suunnittelua, huonekalujen, sisustusmateriaalien tai kankaiden valintaa sisustusliikkeessä, sekä ajatusten pallottelua.

Aloitamme maksuttomalla etätapaamisella, jossa käymme läpi toiveitasi ja haasteitasi. Jos tämän jälkeen haluat edetä, sovimme ajankohdan tapaamiselle.

Jotta saisimme yhteisestä ajasta kaiken irti, tutustun etukäteen mieltymyksiisi sisustustyylianalyysin avulla.

Tapaamisen aikana keskitymme löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut. Keskustelemme toiveistasi ja pallottelemme ajatuksiasi.

Tapaamisemme jälkeen saat sinulle personoidun sisustuksen ideakirjan. Ideakirja sisältää yhteenvedon asioista, joista olemme tapaamisen aikana keskustelleet, sekä lisää ideoita ja suosituksia sisustuksesi toteuttamiseksi.

Tapaamisen aikana olet saanut selkeytettyä ajatuksesi, ja olet löytänyt sisustuksesi punaisen langan

Hinta: 360 € (sis. Alv 24%)

Vietä päivä sisustussuunnittelijan kanssa
Vietä päivä sisustussuunnittelijan kanssa

Sisustussuunnittelija päiväksi

Vietä päivä sisustussuunnittelijan kanssa (päivän kesto enintään kuusi tuntia).

Päivään voi sisältyä esim. showroom tapaamisia, jossa autan sinua tekemään sisustusmateriaali- tai kalustevalintoja remonttiasi varten. 

Aloitamme maksuttomalla etätapaamisella, jossa käymme läpi toiveitasi ja haasteitasi. Jos tämän jälkeen haluat edetä, sovimme ajankohdan tapaamiselle, sekä laadin päivälle aikataulun ja ohjelman.

Jotta saisimme yhteisestä ajasta kaiken irti, tutustun etukäteen mieltymyksiisi sisustustyylianalyysin avulla.

Tapaamisen aikana keskitymme löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut. Keskustelemme toiveistasi ja pallottelemme ajatuksiasi. 

Tapaamisemme jälkeen saat sinulle personoidun sisustuksen ideakirjan. Ideakirja sisältää yhteenvedon asioista, joista olemme tapaamisen aikana keskustelleet, sekä lisää ideoita ja suosituksia sisustuksesi/remonttisi toteuttamiseksi.

Päivän päätteeksi sinulla on varmuutta ja selkeyttä valinnoistasi, sekä tarvittaessa myös materiaalitilaukset tehtynä.

Päivään sisältyy lounas enintään kahdelle henkilölle.

Hinta: 1300 € (sis. Alv 24%)

Autan sinua selkeyttämään ja vahvistamaan visiosi

Varaa maksuton etätapaaminen

Täytä yhteydenottolomake. Sovin kanssasi maksuttoman etätapaamisen. Varaa noin 30 minuuttia aikaa, keskustellaan tarpeistasi ja tavoitteistasi. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Maksa lasku sisustuskonsultaatiosta

Kun haluat edetä ja olemme sopineet ajankohdan sisustuskonsultaatiolle, lähetän sinulle laskun konsultaatiosta.

Tee sisustustyylianalyysi

Kun olet maksanut laskun, saat linkin sisustustyylianalyysiin. Sisustustyylianalyysin avulla tutustun mieltymyksiisi tarkemmin. Näin saamme yhteisestä ajasta kaiken hyödyn irti ja pystyn tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen avun.

Tapaaminen

Tapaamme sovittuna ajankohtana, joko kotonasi tai sisustusliikkeessä. Käymme läpi ratkaisuehdotuksia sisustusongelmaasi, sekä pallottelemme ajatuksia. Tapaamisen jälkeen saat sinulle personoidun sisustuksen ideakirjan. Ideakirja sisältää yhteenvedon asioista, joista olemme tapaamisen aikana keskustelleet, sekä lisää ideoita ja suosituksia sisustuksesi/remonttisi toteuttamiseksi.

Toteuta suunnitelmat omaan tahtiisi

Tapaamisen aikana, olet saanut varmuutta ja selkeyttä suunnitelmiesi toteuttamiseksi, sekä konkreettisia suosituksia ja neuvoja, joiden avulla voit toteuttaa sinun tarinaasi kertovan harmonisen sisustuksen.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi sisustuksen? Ota minuun yhteyttä jo tänään.

Näin asiakkaani kertovat kokemuksistaan

Sain värikkään ja harmonisen olohuoneen. Siitä tuli myös parempi kuin mitä olisin itse osannut. Kankaiden ostaminen yhdessä oli hyvä asia, sillä jos olisin käynyt yksin, en olisi jaksanut odottaa palvelua, vaan kävellyt ulos liikkeestä. En myöskään olisi löytänyt kuoseja. Lopputulos ylitti odotukseni. Katjan kanssa on muutenkin oikein mukava työskennellä.

Paula

Materiaalien ja värien valinta ei olisi onnistunut näin hyvin ilman Katjan apua. Hänen avulla uskalsimme tehdä valintoja, jotka ilman häntä olisi jääneet tekemättä. Kaikin puolin sujuva, toimiva ja helppo yhteistyö.

Anne ja Hannu

Hei, olen sisustussuunnittelija Katja Blomqvist

Olen helsinkiläinen sisustussuunnittelija Katja's Designin takana. Asiakkaani haluavat kotinsa kuvastavan heidän elämäntapaansa ja persoonallisuuttaan, mutta eivät näe sen potentiaalia.

On helppo tehdä aikaa vieviä ja kalliita virheitä, jos et tiedä, mitä suunnittelu- ja remontointiprosessiin sisältyy, mistä aloittaa ja miten asioita olisi järkevä tehdä. Kuljen rinnallasi, kuuntelen tarpeitasi ja autan sinua saamaan lopputuloksen, joka on toimiva, harmoninen ja harkittu kokonaisuus. Minulla on kokemusta, taitoa ja intohimoa luoda käytännöllisiä ja upeita tiloja, jotka ylittävät odotuksesi.

Työskentelen kanssasi luottamuksellisesti ja läpinäkyvästi.

Oletko valmis toteuttamaan unelmiesi sisustuksen? Ota minuun yhteyttä jo tänään.

Henkilökohtainen palvelu

Suunnittelen tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kuuntelen ajatuksiasi ja palautettasi.

Luovia ratkaisuja

Löydän kodissasi piilevän potentiaalin ja keksin innovatiivisia ja omaperäisiä ratkaisuja, jotka parantavat kotiasi ja elämänlaatuasi.

Lopputulos, josta voit olla ylpeä

Toimitan korkealaatuisen suunnitelman, joka täyttää vaatimuksesi. Kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja varmistan, että kaikki tehdään oikein ja ammattimaisesti.