Verhosuunnittelu

Verhot ja tekstiilit viimeistelevät sisustuksen ja tilan tunnelman

Verhosuunnittelua, huomioiden sisustus kokonaisuutena

Verhot kehystävät ikkunaa ja ovat viimeinen silaus huoneen sisustukselle. Verhoilla voit joko korostaa tai peittää. Kun valitset verhosi oikein, korostat huonetilaa ja sisustusta, huone näyttää korkeammalta, ikkunat ja huone näyttävät suuremmilta ja saat enemmän valoa huoneeseen.

Valitsemalla tilaan, tunnelmaan ja tarpeeseen sopivat materiaalit, oikeanlaiset ripustusmekanismit, sekä ripustamalla verhot oikealle korkeudelle, saat viimeistellyn ilmeen ja tunnelman.

Teen verhosuunnittelua, joko osana sisustussuunnitteluprojektia, tai erillisenä projektina. Tarjoan myös verhojen,  sisustustekstiilien, sekä irtopäällisten ompelu- ja asennuspalvelua.

Toimitan projektiisi verhotangot, -kiskot, ym. tarvikkeet.

Henkilökohtainen palvelu

Suunnittelen tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kuuntelen ajatuksiasi ja palautettasi.

Luovia ratkaisuja

Keksin innovatiivisia ja omaperäisiä ratkaisuja, jotka parantavat kotiasi ja elämänlaatuasi.

Lopputulos, josta voit olla ylpeä

Toimitan korkealaatuisen suunnitelman, joka täyttää vaatimuksesi. Kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja varmistan, että kaikki tehdään oikein ja ammattimaisesti.

Esimerkkejä suunnittelemistani ja valmistamistani verhoista, sisustustekstiileistä ja irtopäällisistä

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne täysikokoisina.

Verhojen suunnittelu on monesti jopa sisustusalan ammattilaisille vaikeaa

Ymmärrän, että verhojen suunnittelu voi olla haastavaa ja siksi saattaa olla helpompaa vain olla ilman verhoja. Kotisi harvemmin kuitenkin hyötyy verhottomuudesta. Verhot nimittäin elävöittävät tilan ja oikeanlaiset verhot korostavat huonetilaasi ja sisustustasi.

Sisustussuunnittelijana ja ateljeeompelijana minulla on etulyöntiasema moneen alan toimijaan nähden. Osaan ottaa huomioon sisustuksen kokonaisuutena, jossa verhot ja tekstiilit ovat osa sitä. Aina ei nimittäin pelkkä verhojen suunnittelu riitä, vaan joskus pitää ottaa kantaa myös muuhun sisustukseen verhoja suunniteltaessa.

Parhaan lopputuloksen saat, kun verhot otetaan huomioon jo remontin suunnittelussa. Tällöin on nimittäin mahdollisuus suunnitella verhoratkaisuja, jossa huomioidaan myös esim. epäsuora valaistus, tai kattoon upotetut verhokiskot.

Varaa maksuton etätapaaminen

Täytä yhteydenottolomake. Sovin kanssasi maksuttoman etätapaamisen. Varaa noin 30 minuuttia aikaa, keskustellaan projektistasi ja tavoitteistasi. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään. 

Saat ehdotuksen yhteistyöstä

Keskustelumme pohjalta teen sinulle ehdotuksen yhteistyöstä, jossa määritellään suunnittelutyön laajuus, aikataulu ja investointi.

Suunnitellaan yhdessä sisustukseesi sopivat verhot

Tutustun tarkemmin mieltymyksiisi ja alan työstämään verhosuunnitelmaa.

Suunnitelmien täytäntöönpano

Kun on aika toteuttaa suunnitelmat, koordinoin tavarantoimittajien ja muiden ammattilaisten kanssa varmistaakseni, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. 

Jos olet valmis aloittamaan kanssani verhojesi suunnittelun, ota yhteyttä minuun jo tänään.

Kiitokset verhojen suunnittelusta, ompelusta ja asennuksesta. Näyttävät hyviltä ja sopivat tilaan erinomaisesti.

Markku Blom

Porvoon seurakuntayhtymä

Sain värikkään ja harmonisen olohuoneen. Siitä tuli myös parempi kuin mitä olisin itse osannut. Kankaiden ostaminen yhdessä oli hyvä asia, sillä jos olisin käynyt yksin, en olisi jaksanut odottaa palvelua, vaan kävellyt ulos liikkeestä. En myöskään olisi löytänyt kuoseja. Lopputulos ylitti odotukseni. Katjan kanssa on muutenkin oikein mukava työskennellä.

Paula

Katjan tarjoama palvelu on aivan erinomainen! Olen oikein kiitollinen Katjan avusta verhojen suunnittelussa ja toteutuksessa!

Ilya

Haluatko vielä miettiä asiaa yön yli?

Tutustu sillä välin laatimaani maksuttomaan verhosuunnittelun oppaaseen, sekä asiantuntijablogiin.

Asiantuntijablogissa kohde-esittelyjä, inspiraatiota, vinkkejä ja tuhtia asiaa