Ett funktionellt hem som speglar din livsstil och personlighet

Planlösning, inredningsdesign och renoveringsplanering utformade för att stödja dig, så att du kan fatta välgrundade beslut och få ditt drömhem.

Att planera och genomföra en renovering kan kännas skrämmande och överväldigande

Känner du att ditt hem inte längre är funktionellt? Finns det en ny fas i ditt liv framför dig, och ditt hem tjänar inte längre denna nya fas i ditt liv? Vill du förvandla ditt utrymme till en vacker och funktionell plats som speglar din personlighet och livsstil?

Du vill ha en förändring, men du har ingen aning om var du ska börja. Du undrar hur du får in all funktionalitet du vill ha i dom tillgängliga kvadratmeterna. Dessutom finns det för många materialalternativ, och du undrar hur du gör ditt hem harmoniskt och sammanhållet.

Du behöver inte vara ensam. Jag hjälper dig att tydliggöra och stärka din vision och upptäcka den dolda potentialen i ditt hem. Jag går vid din sida, lyssnar på dina behov och hjälper dig att få ett resultat som är funktionellt, harmoniskt och genomtänkt, ett utrymme som ser ut precis som du.

Du behöver bara ta det första steget. Efter det hjälper jag dig att navigera genom fallgroparna.

Boka ett kostnadsfritt distansmöte

Fyll i kontaktformuläret. Jag kommer att ordna ett kosnadsfritt distansmöte med dig. Avsätt cirka 30 minuter för att diskutera ditt projekt och dina mål. Att Kontakta mig förbinder dig inte till någonting.

Du får ett förslag på samarbete

Utifrån vår diskussion får du ett förslag på samarbete med ett fast pris.

Låt oss planera ditt drömhem

Jag bekantar mig mer med dina preferenser och börjar arbeta med designkonceptet. Vi träffas regelbundet allt eftersom designarbetet fortskrider.

Förverkligande av planerna

När det är dags att genomföra planerna samordnar jag med entreprenörer, leverantörer och andra proffs för att se till att allt går enligt plan.

Hej, jag är inredningsdesigner Katja Blomqvist

Är jag partnern du letar efter för att designa ditt drömhem?

Jag är specialiserad på planlösningar och att planera omfattande renoveringar. Mina kunder går ofta igenom en livsförändring (t.ex. barnen har flyttat hemifrån, skiljsmässa, flyttar ihop med en ny partner eller flyttar till ett nytt hem), vilket gör att bostaden inte motsvarar deras förändrade livssituation. Med renoveringen hoppas de få ett vackert hem som fungerar i vardagen.

Det är lätt att göra tidskrävande och dyra misstag om man inte vet vad design- och renoveringsprocessen omfattar, var man ska börja och hur saker och ting ska göras förnuftigt. Jag går vid din sida, lyssnar på dina behov och hjälper dig att få ett slutresultat som är funktionellt, harmoniskt och genomtänkt. Jag har erfarenheten, skickligheten och passionen att skapa praktiska och fantastiska utrymmen som överträffar dina förväntningar.

Jag arbetar konfidentiellt och öppet med dig.

Inredningsdesignern Katja Blomqvist trivs i naturen och ute på havet
Inredningsdesignern Katja Blomqvist trivs i naturen och ute på havet

Är du redo att ta första steget mot ditt drömhem?

Personlig service

Jag designar efter dina behov och önskemål. Jag lyssnar på dina tankar och din feedback.

Kreativa lösningar

Jag hittar den dolda potentialen i ditt hem och kommer på innovativa och originella lösningar som förbättrar ditt hem och din livskvalitet.

Ett hem, som du kan vara stolt över

Jag levererar en plan av hög kvalitet som uppfyller dina krav. Jag är uppmärksam på detaljer och ser till att allt görs korrekt och professionellt.

Men varför tro bara på mig? Låt mina nöjda kunder själva berätta om sina upplevelser.

"Vi visste att Katja skulle komma med fräscha och nya idéer, idéer som får oss att säga wow!"

Vi har ett långt samarbete med Katja. Katja planerade renoveringen av bottenvåningen i huvudhuset. Därför var det naturligt och enkelt att börja renovera övervåningen. Vi visste att Katja skulle komma med fräscha och nya idéer, idéer som får oss att säga wow!

Vi ville ha ett bekvämt boende där den frivilliga båtbesättningen kunde övernatta och vila. Utan en inredningsdesigner hade detta utrymme blivit betydligt tråkigare och mindre mysigt. Nu blev det något som vi aldrig hade kunnat genomföra på egen hand. Alla som vistats på övervåningen efter renoveringen har blivit överraskade över hur mysigt, elegant och funktionellt utrymmet har blivit. Alla som övernattat har uppgett att vi borde ha haft sådana utrymmen för länge sedan.

-Jukka-Pekka Lumilahti, Helsingfors Sjöräddare

"Med Katjas hjälp vågade vi göra val som vi inte hade vågat göra utan henne. Förväntningarna har uppfyllts."

Valet av material och färger hade inte blivit så lyckat utan Katjas hjälp. Med hennes hjälp vågade vi göra val som vi inte hade vågat göra utan henne.

Förvaringsutrymme skapades väl med tanke på utrymmets storlek.

Smidigt, funktionellt och enkelt samarbete i alla avseenden. Överenskomna ärenden och scheman har alltid följts. Förväntningarna har uppfyllts.

Vi kan rekommendera Katja till alla som planerar en förändring i sitt hem.

Anne och Hannu

"Katja har överraskat mig med sina kreativa lösningar"

Enligt mig har jag god inredningssmak. Jag måste erkänna att Katja har ännu bättre.

Hon har överraskat mig med sina kreativa lösningar.

Paula

"Tidtabellen var extremt tight. Med Katjas professionalism kunde jag flytta in i mitt nya städiga hem enligt min plan."

Jag skulle flytta in i min nya hyreslägenhet. Spåren från det tidigare boendet gjorde att jag fick huvudvärk. Jag kontaktade Katja som kom för att kolla läget. Hon gav mig ett snabbt förslag på en renovering. Hon förhandlade också själv om saken med min hyresvärd och saker började rulla på.

Tidtabellen var extremt tajt, men med Katjas professionalism kunde jag flytta in i mitt nya städiga hem enligt min plan.

Jag är väldigt glad och nöjd.

Tack Katja, du är en absolut toppspelare.

Monica

Haluatko miettiä asiaa yön yli?

Ei hätää! Voit sillä välin tutustua maksuttomaan materiaaliin, sekä asiantuntijablogiin.

Maksuttomat oppaat ja vinkit kotisi sisustamiseen:

  • Ammattilaisen vinkit verhosuunnitteluun
  • Viisi vinkkiä asuntosi myyntikuntoon saattamiseksi
  • Viisi vinkkiä kotisi värien valitsemiseen
  • Kolme syytä miksi remonttibudjettisi ei pidä
  • Viisi +1 vinkkiä terassisuunnitteluun