1970-luvun taiteellinen koti Paraisilla

07.08.2019

Myyntistailaus asiakkaan omilla kalusteilla, Parainen

Teksti ja kuvat: Katja Blomqvist

Tätä asuntoa myy ihastuttava taiteellinen pariskunta Paraisilta. Koti on täynnä hienoja vanhoja kalusteita, paljon persoonallisia ratkaisuja, taidetta, sekä keramiikkaa.

Myyntistailaus on tehty täysin myyjien omilla kalusteilla tavaraa karsimalla, sekä sisustusta uudelleen järjestämällä ja selkeyttämällä. Ennen-kuvat jäivät työn touhussa kohteesta ottamatta ja myyjille jäi vielä lähtöni jälkeen kotiläksyjä makuuhuoneiden osalta, joissa joutuvat karsimaan huonekaluja ja tavaraa rankalla kädellä ennen myyntikuvien ottamista.

Asunto sijaitsee 1970 -luvulla rakennetussa kerrostalossa, mutta ei kannata antaa rakennuksen ulkoisen ajanmukaisen ulkonäön hämätä. Asunnossa on 1970 -luvulle tyypillinen tänäkin päivänä hyvin toimiva pohjaratkaisu, isot makuuhuoneet, sekä olohuoneen yhteydessä avotakka, jota ei tämän päivän uusissa kerrostalokohteissa ole. Asunto sijaitsee keskellä vehreää ympäristöä ja merenranta on aivan kävelyetäisyydellä.

Myyjät ovat remontoineet asuntoa kattavasti, jättäen kuitenkin sopivasti 1970 -luvun elementtejä, kuten makuuhuoneiden alkuperäiset vaatekaapit, sekä ikkunalautojen laatoitukset. Väriä on käytetty taiten.