Terassisuunnittelu

Luodaan uusia kesämuistoja rakkaiden kanssa

Henkilökohtainen palvelu

Suunnittelen tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Kuuntelen ajatuksiasi ja palautettasi. 

Luovia ratkaisuja

Löydän kodissasi piilevän potentiaalin ja keksin innovatiivisia ja omaperäisiä ratkaisuja, jotka parantavat kotiasi ja elämänlaatuasi. 

Lopputulos, josta voit olla ylpeä

Toimitan korkealaatuisen suunnitelman, joka täyttää vaatimuksesi. Kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja varmistan, että kaikki tehdään oikein ja ammattimaisesti. 

Tiedän, että terassin suunnittelu voi olla haastavaa

Haluat muutosta, mutta sinulla ei ole aavistustakaan mistä aloittaa suunnittelu. Mietit miten saisit kaikki toivomasi toiminnallisuudet mahtumaan käytettävissä olevaan tilaan. Materiaalivaihtoehtoja on aivan liikaa, ja pohdit miten saisit lopputuloksesta harmonisen ja yhtenäisen.

Sinun ei tarvitse olla yksin. Autan sinua selkeyttämään ja vahvistamaan visiosi. Sinun tarvitsee ottaa vain ensimmäinen askel. Sen jälkeen autan sinua navigoimaan karikoiden läpi.

Varaa maksuton etätapaaminen

Täytä yhteydenottolomake. Sovin kanssasi maksuttoman etätapaamisen. Varaa noin 30 minuuttia aikaa, keskustellaan projektistasi ja tavoitteistasi. Tapaaminen ei sido sinua mihinkään 

Saat ehdotuksen yhteistyöstä

Keskustelumme pohjalta teen sinulle ehdotuksen yhteistyöstä, jossa määritellään suunnittelutyön laajuus, aikataulu ja investointi. 

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi terassi

Tutustun tarkemmin mieltymyksiisi ja alan työstämään suunnittelukonseptia. Tapaamme säännöllisesti suunnittelutyön edetessä.

Suunnitelmien täytäntöönpano

Kun on aika toteuttaa suunnitelmat, koordinoin urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja muiden ammattilaisten kanssa varmistaakseni, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

TYKKÄÄN, TYKKÄÄN... Hyvin luit mun sekavat ajatukset.

-Annamari

Haluatko miettiä asiaa vielä yön yli?

Tutustu sillä välin asiantunijablogiin

Terassille toivottiin mukavaa oleskelu-/löhöilypaikkaa. Koska budjettiin sopivia mieluisia kalusteita ei löytynyt valmiina, päädyttiin tekemään kalusteet itse. Kalusteet on tehty lehtikuusesta, jota ei tarvitse suojata ja joka ajan myötä harmaantuu luonnollisesti. Pehmusteeksi hankin mittojen mukaan leikatut vaahtomuovipatjat, joihin ompelin...