Inspiroidu 

Suunnittelin kahden aikuisen kodin, jossa sisustus oli jämähtänyt 1980-luvulle. Talon ulkopuoli, sekä keittiö ja WC oli remontoitu jo aiemmin. Nyt oli vuorossa eteinen, olohuone, makuuhuone, sekä työ-/vierashuoneeksi remontin yhteydessä muuntuva kotoa muuttaneen pojan entinen makuuhuone. Toivomuslistalla oli neutraaleja sävyjä, sekä kevyt, ilmava...

Stailasin tämän merenrannalla Karhusaaressa sijaitsevan hulppean hirsisen omakotitalon pääosin asukkaiden omilla kalusteilla. Olemassa oleva sisustus kaipasi selkeyttämistä, tavaroiden karsimista ja sisustuksen uudelleenjärjestelyä, jotta kokonaisuudesta tulisi houkuttelevampi ja myyvempi.

Rouheaa, boheemia ja teollista loft -henkeä. Stailauksen suunnittelu alkoi jo tammikuussa, kun kerrostalohanke vasta oli saamassa katon päällensä. Käytettävissä oli tässä vaiheessa vain pohjakuva 70,5 m2 asunnosta, sekä suunnitelmat pintamateriaaleista.

Sipoon Söderkullaan valmistuu vuoden 2018 aikana kaksi ylellistä 4-kerroksista kerrostaloa, joissa asuntoja on yhteensä 38. Asunnot ovat persoonallisia ja materiaaleissa ja värisävyissä löytyy moneen makuun sopivaa. Olen saanut kunnian suunnitella asuntojen konseptit sisältäen mm. kylpyhuoneiden ja keittiöiden materiaalit ja värimaailman.

Tämä avara perheasunto sijaitsee Mäntsälässä Anttilan asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella, palveluiden ja harrastemahdollisuuksien ollessa kävelymatkan päässä. Asunto on ollut myynnissä jo jonkin aikaa ja apuani kaivattiinkin stailausasioiden tiimoilta.