Paras mahdollinen ensivaikutelma ja oikea tunnelma saavat ostajat muuttamaan asuntoon henkisesti jo näyttöpäivänä

Kuvausstailaus

Koti on asujansa näköinen, henkilökohtainen paikka, kuten sen kuuluukin olla. Asunnon ostaja haluaa kuitenkin pystyä kuvittelemaan itsensä ja perheensä asumaan myytävään asuntoon.

Stailaajana tarkastelen asuntoasi potentiaalisen ostajan silmin. Pystyn näkemään mahdolliset myynnin esteet ja poistamaan ne, jotta saisit asuntosi myytyä parhaaseen mahdolliseen hintaan, lyhyimpään mahdolliseen myyntiaikaan. 

Usein olemassa olevan sisustuksen selkeyttäminen, tarvittaessa tavaroiden karsiminen ja sisustuksen uudelleenjärjestely ovat riittäviä toimenpiteitä myyvän kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Hyvin persoonalliset sisustusratkaisut, värit tai jopa minimalistinen sisustus voivat kuitenkin karkoittaa ostajia. Kattavasta stailausvarastostani löytyy vuokrakalusteita, tekstiilejä ja somisteita ym., joilla olemassa olevaa sisustusta on mahdollista täydentää kutsuvan ja myyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. 

Kuvausstailaukseen sisältyy

Stailaaja käyttöösi 4 tunniksi
Stailaaja käyttöösi 4 tunniksi

Palvelu sisältää stailaajan käyttöösi n. 4 tunniksi. Koska työ voi vaatia raskaiden huonekalujen siirtämistä, tulee sinun olla stailaajan käytettävissä ja apuna työn suorituksen ajan.

Stailauskohteen tulee olla siivottu ennen stailaustyön aloittamista.

Stailaustyö saattaa vaatia huonekalujen ym. tavaroiden karsimista, jolloin sinun vastuullasi on osoittaa tai järjestää varastotila näille tavaroille, sekä huolehtia tavaroiden mahdollisesta kuljetuksesta varastolle.

Palveluun sisältyy tarvittaessa täydentävää rekvisiittaa, kuten tekstiilejä, mattoja, piensisustusesineitä ja tauluja. Verhot, huonekalut ja valaisimet eivät sisälly palvelun hintaan. Stailaus puretaan heti valokuvauksen jälkeen. 


Erikseen hinnoiteltavat lisäpalvelut

Räsymatot viimeistelevät tämän vuonna 1928 rakennetun omakotitalon tunnelman
Räsymatot viimeistelevät tämän vuonna 1928 rakennetun omakotitalon tunnelman
  • apuhenkilö
  • verhot
  • valaisimet
  • kalusteet
  • aidot viherkasvit ja leikkokukat
  • piha-alueiden siistiminen (kuten esim. rikkaruohojen kitkeminen, nurmikon leikkuu ym.)
  • siivouspalvelut
  • varastointi- ja kuljetuspalvelut
  • valokuvauspalvelut

Hinnoittelu

Oikeus muutoksiin pidätetään

Kuvausstailaus asiakkaan omilla kalusteilla

Hintaan sisältyy alv 24 %

650,00€